-Stop for parallelsamfund og kvindeundertrykkelse

-Klar forventningsafstemning fra start

-Afvis luksus-flygtninge ved grænsen

Jeg mener, at vi skal føre en stram, men retfærdig, udlændingepolitik. Vi må ikke lade vores gode hjerter løbe af med os, sådan at vi for at tækkes politisk korrekthed, lader tilflyttede befolkningsgrupper ændre vores samfund og normer til noget middelalderligt. Vi skal ikke tillade parallelsamfund eller kvindeundertrykkelse. Vi er et land med ligestilling, både mellem køn og samfundslag. Derfor kan jeg heller ikke acceptere kønsopdeling, hverken i skoler, svømmehaller, moskeer eller andre steder.

Jeg mener at du som tilflytter har pligt til at lære sproget hurtigst muligt. Du har også pligt til at bidrage til samfundet. Vi skal ikke acceptere tilflytning fra grupper, der traditionelt har vist, at de aldrig kommer fri af overførselsindkomst. Vi skal stille tydelige krav og forventningsafstemme allerede ved ankomsten. Jeg har alt for mange gange mødt holdningen ”Vi valgte Danmark, fordi her har vi de bedste muligheder”. Jeg savner til gengæld at høre, hvad de samme personer ønsker at bidrage med.

Vi skal naturligvis kunne gifte os med en kæreste fra udlandet, såvel som det skal være en mulighed at få stedbørn med. Nødvendig arbejdskraft skal også kunne hentes til Danmark, men det må aldrig åbne for en glidebane for yderligere indvandring. Det er meget sandsynligt, at der skal et opgør til i forhold til nogle konventioner, før vi kan komme i mål med at adressere lovgivningen til dem den er rettet imod. Faktum er at vi kan tage tusindvis af indvandrere fra nogle lande, uden det vil påvirke det mindste negativt, hvor der fra andre lande kun skal nogle få til, før det mærkes voldsomt.

Generelt har jeg den holdning, at er du flygtet fra et land, så skal du ikke forsøge at lave det nye land til en kopi af det gamle.

Se mere under omskæring, erhverv, socialpolitik, vold i familien og halalcertificering.