Mit navn er Lene Baggesø. Jeg er født i 1970 i København, men er nu bosiddende i Tønder Kommune og er formand for Dansk Folkeparti Tønder. Jeg er mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti og har tidligere siddet i bestyrelsen i Horsens gennem en årrække, indtil jeg flyttede til Tønder.

Jeg er en helt almindelig gennemsnitsdansker. Efter at have taget min 9. klasses eksamen, kom jeg kortvarigt på gymnasiet. Gymnasiet var ikke lige mig, så i stedet for at spilde 3 år, forlod jeg gymnasiet og tog ud at sejle med Skoleskibet Georg Stage. Skoleskibet er et rigtigt godt sted at lære samarbejdets kunst. Efter Georg Stage fik jeg hyre og sejlede det næste års tid eller to.

Da jeg mødte den kommende far til mine børn, valgte jeg at gå i land. I de følgende år stod den på graviditeter, blandet med diverse jobs. Jeg har aldrig følt mig for fin til noget job, så det har været alt fra rengøring, kassedame, kantinevikar, ekspeditrice i chokoladebutik, til delikatesseleder mm. Jeg har altid sat en ære i at være i gang når jeg er på job, så om opvasken skulle tages, gulvet vaskes eller lagret ryddes op, så var jeg den der tog fat. Det er også blevet til en årrække som chauffør. Kort tid som buschauffør, men en række år som taxachauffør, dels som fastansat, dels som afløser.

Efter at have fået 4 børn med min daværende mand, fik jeg arbejde i en kørselsafdeling som rengøringsdame. En dag overhørte jeg synspunktet ”kællinger kan ikke køre bil”, som argument for at ingen kvinder var ansat som chauffør. Det fandt jeg behov for at modbevise, så jeg begyndte at erhverve alle de mulige kørekort kategorier. Alt undtagen motorcykel, hvilken jeg siden har erhvervet. Undervejs fandt jeg jobbet som kørelærer interessant. Derfor endte jeg med at tage uddannelsen til kørelærer, både til bil, lastbil, bus, anhænger og trailer. Jeg blev uddannet i 2003 og har arbejdet som kørelærer siden.

I mellemtiden blev jeg også skilt og har ad flere omgange haft muligheden, for at møde bagsiden af ”systemet”, ikke mindst da jeg i 2022 brækkede ryggen i forbindelse med en trafikulykke. Flere af disse møder med systemet, bliver beskrevet i de forskellige punkter under politik.

Kendetegnet for mig er, at uanset hvor, mange gange livet har forsøgt at lægge mig ned, så har jeg rejst mig stærkere, modigere og endnu mere kampklar. At opgive er ikke i min natur.

Mine håb for fremtiden er at blive politiker, gerne på Christiansborg. Jeg ønsker at blive en politiker, som repræsenterer den almindelige dansker. En politiker der har mærket livet på godt og ondt. En der vil lytte og være til stede. Jeg er født i København, men det er Syd- og Sønderjylland der for altid har vundet mit hjerte.